A December to remember ....

December, voor de meeste mensen een feestmaand. De Sint heeft ons land zojuist verlaten en de kerst doet steeds vroeger zijn intrede.

De straten zijn voor 5 december op veel plaatsen sfeervol verlicht en vanaf 6 december gaan de kerst lampjes op veel meer plaatsen branden, zowel buiten als binnen.

De voorbereidingen, de sfeer, de kerstmarkten, de verbondenheid ........... Kerstmis, the most wonderfull time of the year ............ magisch.



Wij, van de Hebberij hebben ons best gedaan ons assortiment hierop af te stemmen.
Er er zijn de afgelopen tijd vele presentjes door de Goedheiligman opgehaald en weggebracht naar al die lieve kinderen. Ook voor de kerstdagen zijn we in een gezellige sfeer kado's voor onze klanten aan het inpakken. Met de familie om de grote tafel, de haard aan, muziek op de achtergrond en wat
lekkers erbij.... Love my job 💕💕



December ervaren wij ook als een maand van bezinning. Deze tijd kan confronterend zijn voor degene die iemand verloren hebben, mensen die ziek of eenzaam zijn of voor gezinnen die amper of niet financieel rond kunnen komen. Hopelijk worden zij opgevangen door lieve vrienden en familieleden zodat zij deze kerst wat licht in de duisternis ervaren.

Vrede op aarde is ver te zoeken, we worden geconfronteerd met aanslagen, oorlogsgeweld.  Daar staat tegenover dat vele organisaties en vrijwilligers zich hard maken om zoveel mogelijk geweld te voorkomen. In asielzoekerscentra wordt van alles gedaan om vluchtelingen te helpen en er wordt volop gedoneerd.

We hebben besloten dit jaar Kika financieel te steunen en een deel van onze omzet aan hen te doneren, een bijdrage voor een betere wereld.

Wij verheugen ons op een gezellige kerst. Straks op ons "paasbest" gekleed samen met onze familie aanschuiven voor een heerlijk kerstdiner, jinglebells op de achtergrond. Ons huis is omgetoverd tot een Kersthuis met talloze lampjes in bijna elke ruimte. Koffiedrinken, of een lekker wijntje met vrienden en familie bij het knapperend haardvuur. Een kerstfilm uitzoeken met z'n allen ....We zijn ons volop aan het voorbereidden.




We wensen jullie warme feestdagen en een gezond en voorspoedig 2020.

Een warme groet,

De Hebberij

Ingrid


Reacties

Populaire posts